OPLEVELSER

Med North Greenland Adventure er I i trygge hænder. Flere af os er vokset op i og omkring Ilulissat og Oqaatsut, og nogle af os bor stadig i bygden. Ejeren selv er vokset op i Oqaatsut i den tidligere udstedsbestyrerbolig, som han gennem de senere år har forvandlet til Hotel Nordlys.
På denne side kan du gå på opdagelse i vores udvalg af aktiviteter - se menuen til venstre for det samlede udbud.


Autenticitet og nærvær

Vi kender hver en plet, vi har fornemmelse for vind og vejr, storm og stille. Overlad trygt jeres udflugter til os og tag herfra med stærke minder. Gør jer klar til oplevelser I altid vil huske. Grønland er et smukt, forunderligt og overrasskende sted som skaber minder for livet. Som vores egen Ole Dorph siger i denne korte video om Grønland:
"Uanset om du er født her eller ej, så er Grønland fascinerende"

 

Leverandør af THE BIG ARCTIC FIVE

Vil du køre hundeslæde og opleve nordlys? Vil du tæt på is i alle former, studere hvaler i leg eller i øjenhøjde med pioneer-folket? Så kontakt os for at høre mulighederne! Vi kan hjælpe med det hele.
Specialopgaver

Er du leder af et film eller forskningshold? Har du brug for gode photo-locations eller transport af specialudstyr? Så kontakt os og hør nærmere. Vi har før stået for logistik og camp-management for både BBC og Animal Planet.